U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUW!  Reserveren via uw eigen account

https://grancyhoeve.kennelcare.nl/

 

MET OUD EN NIEUW HEBBEN WIJ GEEN PLAATS MEER VOOR HONDEN!

 


 OPENINGSTIJDEN :

Brengen en ophalen van huisdieren:

Maandag t/m zondag van 9.00 uur tot 10.00 uur

 Uitsluitend ophalen van huisdieren:

maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur

 

Zaterdag, zondag en feestdagen in de avond gesloten!

 

 

Voeding

 

Hooi

het belangrijkste voor konijnen en knaagdieren is hooi of ruwvoer. Voldoende ruwvoer is van groot belang om hun darmen en hun gebit in orde te houden. Het hooi wat ze hier krijgen verbouwen wij zelf en is van zeer goede kwaliteit. Alle konijnen en knaagdieren hebben 24 uur per dag een ruime hoeveelheid hooi tot hun beschikking.

 

Brokjes/hardvoer

Naar wat uw konijn of knaagdier thuis gewend is krijgen ze 1 of 2 keer per dag brokjes/hardvoer. Niet alle dieren krijgen hetzelfde merk of dezelfde samenstelling daarom dient u ruim voldoende van het voer mee te brengen,bij voorkeur met een maatbeker . Het is voor konijnen en knaagdieren niet goed om ineens over te gaan op ander voer, dit kan darmproblemen veroorzaken.  Alle dieren worden bij binnenkomst gewogen. Daarna word per hok een maatbekertje met naam gemaakt, het dier krijgt dan twee maal per dag een vaste hoeveelheid wat bij het dier past.

 

Groenten en kruiden

Wanneer een konijn of knaagdier het thuis gewend is krijgen ze ook hier dagelijks een portie verse groenten afgewisseld met kruiden. U kunt aangeven wat ze het lekkerste vinden. Hier houden we rekening mee met het inkopen van het groenvoer.

 

Drinken

U kunt bij ons kiezen of uw konijn of knaagdier een drinkbakje, drinkfles of beide wilt. Alles kan, wat het dier thuis gewend is.