Telefoonnummer

06-12636429

E-mail

info@grancyhoeve.nl

Openingstijden

Ma-Za: 9:00-10:00

Wij , Marton en Esther, hebben de dagelijkse leiding over De Grancyhoeve. Marton geeft leiding over melkveebedrijf Grancyhoeve en Esther over dierenhotel Grancyhoeve. Waar nodig kunnen wij elkaar altijd overnemen. Wij wonen op ons bedrijf samen met onze 3 kinderen Maud, Lars en Tom. Naast het bedrijf hebben wij ook nog onze wetterhounen waar wij zo nu en dan een nestje mee fokken.

Esther is in het bezit van de opleidingen: vakbekwaamheid hond en kat. En de sinds 2016 verplichte opleiding: vakbekwaamheid overige zoogdieren. Daarnaast heeft ze nog een certificaat van deelname: dierdocent.

Het ontstaan

Ons dierenhotel is ontstaan uit een hobby waarvan we nu ons beroep gemaakt hebben. Van oorsprong had ons bedrijf alleen koeien, varkens en landbouw. Meer dan 13 jaar geleden voldeden de stallen voor de varkens niet meer aan de eisen. Onze wens was om samen met het hele gezin thuis op de boerderij te kunnen werken. De een voor het melkvee en de ander voor een opvang voor huisdieren. Gelukkig hebben wij dit kunnen realiseren. Een melkvee bedrijf waar de koeien nog heerlijk in de wei staan en een huisdierenpension. Daarnaast verbouwen wij het voer voor onze koeien. Nu met de 5e generatie op het bedrijf hopen wij nog heel lang te bestaan.

Het team

Ons team werkt met zo min mogelijk wisselingen. In het algemeen ziet u iemand van ons gezin of één van onze vaste medewerkers. Tijdens drukke periodes hebben wij ook tijdelijke krachten in dienst.

Hoe werken wij

Gedurende het hele jaar kunnen huisdieren voor een korte of langere periode bij ons verblijven. Dagopvang is ook mogelijk.
Wanneer u uw hond komt brengen nemen we hem of haar bij de balie van u over. Uw hond heeft dan niet in de gaten dat hij/ zij u gaat verlaten. En voordat ze dat in de gaten hebben zien ze u niet meer. Dit maakt de overgang wat gemakkelijker. Wanneer u een kat of een konijn komt brengen mag u hem zelf in zijn of haar nieuwe tijdelijke onderkomen zetten. Wij houden het moment van afscheid nemen zo kort mogelijk zodat het huisdier zo min mogelijk stress ervaart. Wanneer u uw huisdier op komt halen mag u zelf uw dier mee gaan halen in het verblijf. Zo kunt u zien met welke vriendjes hij/ zij samen gespeeld heeft.
Voordat u uw huisdier bij ons kunt komen brengen dient u eerst bij ons te komen kennismaken. Een logeerpartij valt voor de meeste bazen niet mee en u moet wel met een vertrouwd gevoel uw huisdier bij ons achterlaten. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken. En wij kunnen een beeld vormen van uw dier en zijn leefomgeving.
Graag willen we u een indruk geven hoe de vakantie van uw huisdier tot een belevenis kan worden.

Om te weten of er voor uw trouwe huisdier een plekje is neem even vooraf contact met ons op.