Telefoonnummer

06-12636429

E-mail

info@grancyhoeve.nl

Openingstijden

Ma-Za: 9:00-10:00

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij  zien dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Hieronder kunt u lezen welke gegevens wij verzamelen en waarom we deze gegevens verzamelen.

Wanneer u zich aanmeld voor onze diensten vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt in het dieren hotel Grancyhoeve. De gegevens zijn opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij geven de gegevens niet door aan een derde partij.

Wanneer u  e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Onze website maakt geen gebruik van cookies.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de reserveringen en communicatie naar u vanaf het dierenhotel.

De informatie wordt niet met derde gedeeld. In enkele spoed gevallen kan de informatie gedeeld worden met de dierenarts in verband met de gezondheid van uw huisdier. De dierenarts en onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die u aan ons heeft verstrekt.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact opnemen met ons.