U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUW!  Reserveren via uw eigen account

https://grancyhoeve.kennelcare.nl/

 

MET OUD EN NIEUW HEBBEN WIJ GEEN PLAATS MEER VOOR HONDEN!

 


 OPENINGSTIJDEN :

Brengen en ophalen van huisdieren:

Maandag t/m zondag van 9.00 uur tot 10.00 uur

 Uitsluitend ophalen van huisdieren:

maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur

 

Zaterdag, zondag en feestdagen in de avond gesloten!

 

 

Katten.

Wij hebben verschillende ruimten voor de katten. Er zijn verblijven voor 1, 2 en 3 katten uit hetzelfde gezin. Tevens hebben we huiskamers voor maximaal 7 katten. Alle verblijven zijn ruim opgezet, voorzien van verschillende verdiepingen, krab mogelijkheden, verstop plaatsen, tunnels, speelgoed en ligplaatsen.

 

Wij hebben in het beginsel geen normale voerbakken staan. Wij verstrekken voer door middel van voedselverrijking. In allerlei speelgoed en denkspelletjes wordt voedsel gedaan. De katten worden uitgedaagd en gaan zich niet vervelen. Merken wij dat uw kat hier niet mee om kan gaan, krijgt deze een normale voerbak.

 

In het kattenverblijf wordt gewerkt met een feromoon-3 verdamper. Dit is een kopie van de geur die katten afgeven bij het geven van kopjes. Het helpt uw kat gerust te stellen, te bemoedigen en het helpt uw kat beter om te gaan met verandering of stressvolle situaties.