U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUW!  Reserveren via uw eigen account

https://grancyhoeve.kennelcare.nl/

 

MET OUD EN NIEUW HEBBEN WIJ GEEN PLAATS MEER VOOR HONDEN!

 


 OPENINGSTIJDEN :

Brengen en ophalen van huisdieren:

Maandag t/m zondag van 9.00 uur tot 10.00 uur

 Uitsluitend ophalen van huisdieren:

maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur

 

Zaterdag, zondag en feestdagen in de avond gesloten!

 

 

Honden

  

Het hondenverblijf is voorzien van vloerverwarming. Elk kennel heeft voor de helft een warme vloer en de andere helft is koud. Uw hond kan kiezen wat hij of zij het fijnste vindt.

 

Er is voor uw hond een mand en een deken aanwezig. Wanneer u een geurdoek van thuis mee wilt geven legt u dan een dag van te voren een oude handdoek in de mand bij uw hond. Deze kunt u meegeven voor uw hond wanneer u komt, deze komt echter niet mee terug. Vaak zijn ze kapot. Eigen kussens, manden en dekens die mogen niet meegebracht worden.

 

Uw hond gaat tenminste 3 maal per dag naar de speelweide om zich lekker uit te leven met soortgenoten en de vaste verzorgers. Na heerlijk gespeeld en genuffeld te hebben gaan ze naar binnen voor een lekker dutje.

 

Dagopvang geld ook tot de mogelijkheden. Het brengen van een dagopvang kan in overleg.

 

Honden die solitair gehuisvest moeten worden kunnen alleen op aanvraag buiten de schoolvakanties geplaatst worden.  Alle  honden dienen  sociaal naar de verzorgers te zijn. Laat een hond agressie naar de verzorgers zien, dan wordt deze bij een volgend bezoek geweigerd. Alle honden dienen van te voren mee te komen voor een kennismaking zodat er gekeken kan worden of deze past binnen onze opvang.

De volgende rassen kunnen alleen in het laagseizoen komen na een proefdag mits ze sociaal naar  de verzorgers zijn en worden solitair geplaatst:

Am. buldog, pitbullterriër, staffordshire terriër, Staffordshire bull terriër, Boerboel, Bullterriër, Canecorso, Dogo Argentino, Dogo canaro, Tosa, Fila brasileiro, Mastino napoletano, Anantolische herder, mastin Espanol, Mastin alano, kaukasische owcharka, kruisingen van deze rassen en waak en verdedigingshonden.